USER_AVATAR
tibesz
Fanatikus
Fanatikus
 
Hozzászólások: 1604
Csapattagság: 000000000
Fegyvere (FPS): 0000000
Blog: Blog megtekintése (30)
Archives
- július 2009
+ május 2009
Címkék
2 NaposAtomhidegBeczlBemutatóBraunCarlosCerberusCqbDroktorDögmelegEgyébFehovaGodotGyőrHajmáskérKentaurokLarpMilsimNagygombosOperátorPestszentimreSzlovéniaTibeszVadkanokZalaegerszegÉjszakai200720082009
Kategóriák
Rendezés
Keresés a blog-okban

Éjszakai játék az airsoftban [Cerberus]

Permanens hivatkozásSzerző: tibesz Dátum: 2009. május 24. 17:09

Éjszakai játék az airsoftban
2008. június 28

A játék témája adott, a csapatok ugyanazok, csak valami egészen más érzésed van a tarkód táján….A nap lemenőfélben, ahogy lassan kigyulladnak a ketté tört fény “stick” rudacskák, mindenki ellenőrzi a zöld “megvolt” találat jelző fényét, majd jön az eligazítás….

Minden a szokványos és még is, az éjszaka közeledtével valahogy kiélesednek az érzékeid -s igen, ez nem egy “Underworld” epizód, de kezdesz jobban odafigyelni a hallásodra, s a szaglásodra :D A főérzékszervünk lassan csődöt mond a ránk ereszkedő sötétség miatt, csak a fegyver csőre gyors kötözött kis piros fényrudak jelzik, nem álmodsz, egy éjszakai csatában vagy……A játék folyik a kiírás szerint, nem kell térkép az égbolt ezer csillagával egy terített iránytűlap, nagy göncöl hátsótengelyét hamar meghosszabbítja az ember a sarkcsillagig….
Az ágak sokkal hangosabban reccsennek mint nappal, s most nem a napfény elöl menekülsz az árnyékba, hanem a telihold hideg leleplező fénye elöl…..A szakasz lassan halad az út két oldalán, amikor a domboldalon fénypontokat érzékel a felderítőnk…Lapulunk…..
A fegyver csöveket az útmenti fűbe eresztjük le….várunk…. ”Mily gyenge az ember a fő érzékszervei nélkül?!”…. simán tovább haladhatunk….rengeteget tanulok önmagamról….s felfedezem az ellenség is emberekből áll, s ugyan olyan szárnyaszegettek ebben a matt sötétben, mint én magam….most tovább kell mennünk…befejezem az írást….alakjaink körvonalát hamar elmossa az éjféli elereszkedő nedves ragadós páragőzölgés……(mindenkinek csak ajánlom, legyen része benne)

Igaz mi még csak fegyver lámpa felvillantással jelezzük a torkolat tüzet, de nézzünk meg egy profi fluoreszkálós bb-t, és (543nm)-taktikai lézert, hogy is néz ez ki külföldön, lenyűgöző…

Címkék: 2008HajmáskérÉjszakaiCerberus
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Anonymous 2009. október 13. 18:44-kor.

Kép
Kép
Vidám vasárnapok Hajmáskéren
CA M15A4 Rifle&GP M203 tibesz custom&Beczl tuning!!!
G&P SR16 URX
TM 1911 M.E.U Colt (japan)
0db hozzászólás 8573 alkalommal megtekintve


Ki van itt

Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználó